پرش به محتوای اصلی

نتانیاهو وارد وزارت جنگ شد

کد خبر 328389
1

ارتش رژیم صهیونیستی با تصور ملتهب شدن وضعیت امشب و فردا غزه، از شهرک نشینان خواست تا وارد پناهگاه ها شوند.

به گزارش بازتاب به نقل از العالم، گفتنی است به دنبال شلیک تک تیراندازهای مقاومت، یک سرباز اسرائیلی کشته شد.

خبرنگار العالم گفت: انفجار بزرگی در منطقه الزیتون و به ویژه پایگاه الروضه القسام واقع در شرق غزه رخ داده که به نظر می رسد آغازی برای ملتهب شدن فضا باشد.

وی افزود: به دنبال هدف قرار گرفتن شرق شهر غزه توسط نیروهای اشغالگر شماری از شهروندان زخمی شدند.

رسانه های دشمن نیز اعلام کردند بنیامین نتانیاهو وارد وزارت جنگ در “الکریاه ” در مرکز تل آویو شده است و نشستی را با مسئولان این مرکز امنیتی برای ارزیابی وضعیت نوار غزه مدیریت کرد.

برخی رسانه های اسرائیلی هم چنین با توجه به وضعیت امنیتی ، از بستن ساحل زیکیم واقع در شمال نوار غزه را امشب و فردا شب توسط اشغالگران خبر دادند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.