پرش به محتوای اصلی

نایب قهرمان لیگ برتر بسکتبال از حضور در فصل بعد کنار کشید

کد خبر 377055
64

تیم بسکتبال مهرام با تصمیم مسئولان این باشگاه فصل بعد در لیگ برتر حضور نخواهد داشت.

با وجود اعلام آمادگی اولیه تیم بسکتبال مهرام برای حضور در لیگ برتر، این تیم تصمیم به کناره گیری گرفت.

روز گذشته آخرین مهلت پرداخت ورودی مسابقات بود و علاه بر مهرام، نایب قهرمان فصل گذشته چند تیم دیگر مانند نفت امیدیه و اسلم اسپرت ورودی خود را پرداخت نکردند تا بدین ترتیب فعلا 9 تیم حضورشان قطعی باشد.

گفته می‌شد دانشگاه آزاد و شهرداری تبریز نیز تا روز گذشته ورودی خود را پرداخت نکرده‌اند، اما ظاهرا مسئولان دانشگاه آزاد نامه نگاری‌هایی را برای پرداخت مبلغ ورودی را انجام داده‌اند.

دو تیم نیروی زمینی و رعد پدافند هوایی نیز به دلیل نظامی بودن از پرداخت ورودی معاف هستند.

به گزارش فارس، مهرامی‌ها هنوز از مشخص نشدن وضعیت شکایت آوانسیان از شاهین طبع به دلیل اتهام‌هایی که این مربی اواخر فصل قبل زده بود، ناراحت هستند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.