پرش به محتوای اصلی

ناچو: باید رونالدو را از بازی محو کنیم

کد خبر 299372
18

ناچو فرناندس، مدافع تیم ملی اسپانیا امیدوار است که در جام جهانی، فرصت روبرو شدن با کریستیانو رونالدو، هم تیمی باشگاهی اش را داشته باشد.

ناچو در دیدار دوستانه اخیر اسپانیا مقابل تونس، در نیمه دوم به میدان رفت و حالا امیدوار است به قدری خوب بوده باشد که در دیدار اسپانیا مقابل پرتغال، در ترکیب لاروخا حضور داشته باشد.

او گفت:” امیدوارم که فرصت بازی کردن مقابل رونالدو را داشته باشم. ما باید متمرکز شویم تا او را متوقف کنیم. مربی می‌داند که من توانایی بازی کردن روبروی او را دارم، کاملا آماده هستم. همه می‌دانند که در دفاع وسط آرامش و تمرکز بیشتری دارم ولی در دیگر پست ها هم بازی کرده ام.”

به گزارش ورزش سه، آینده رونالدو در رئال نامشخص است و ناچو در این رابطه گفت:” من انتظار دارم که او را در فینال ببینم، همینطور در رئال مادرید. او با ما قرارداد دارد و امیدوارم در تیم بماند.”

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.