پرش به محتوای اصلی

میلیچ به استقلال برمی‌گردد؟

کد خبر 777077
میلیچ-به-استقلال-برمی‌گردد؟

میلیچ چند وقتی بود که به تشخیص کادر فنی بازی‌ها را از روی نیمکت دنبال می‌کرد و همه باید به نظر سرمربی احترام بگذارند و ما هم همیشه از تصمیم کادرفنی حمایت می‌کنیم اما آقای میلیچ به هر دلیلی از این موضوع راضی نبود و با توجه به این‌که دو ماه حقوقش را دریافت نکرده بود، دو هفته پیش به باشگاه اخطار دادند که مطالباتش پرداخت کند. ما با آقای میلیچ در مسائلی چون پرداخت، اجاره منزل و آوردن خانواده خیلی تعامل کردیم.

حجت نظری درباره آخرین وضعیت هروویه میلیچ توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرآنلاین؛ حجت نظری، سخنگو و عضو هیات مدیره باشگاه استقلال امروز در تماس با برنامه سلام صبح بخیر درباره جدایی هروویه میلیچ صحبت کرد.

نظری در ایتدا گفت: میلیچ چند وقتی بود که به تشخیص کادر فنی بازی‌ها را از روی نیمکت دنبال می‌کرد و همه باید به نظر سرمربی احترام بگذارند و ما هم همیشه از تصمیم کادرفنی حمایت می‌کنیم اما آقای میلیچ به هر دلیلی از این موضوع راضی نبود و با توجه به این‌که دو ماه حقوقش را دریافت نکرده بود، دو هفته پیش به باشگاه اخطار دادند که مطالباتش پرداخت کند. ما با آقای میلیچ در مسائلی چون پرداخت، اجاره منزل و آوردن خانواده خیلی تعامل کردیم.

سخنگوی باشگاه استقلال ادامه داد: با این حال ایشان خیلی از شرایطش در تیم راضی نبود و با توجه به این‌که براساس تاخیر پرداخت حقوقش می‌توانست از کشور خارج شود، این کار را انجام داد ولی من فکر می‌کنم موضوع میلیچ و استقلال تمام شده نیست و ایشان هم‌چنان بازیکن استقلال است و تلاش کردیم با ایشان صحبت کنیم و امیدواریم به سرانجام برسد و مجددا او را در استقلال داشته باشیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.