پرش به محتوای اصلی

میزبانی فینال لیگ برتر کشتی به گرگان و ایذه سپرده شد

کد خبر 393261
33

پیکارهای لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی ایران اواسط آبان‌ماه با برگزاری مرحله نهایی مسابقات به اتمام خواهد رسید.

به گزارش مهر، در حالیکه تیم های راه یافته به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی مشخص شده اند و همه چیز مهیای برگزاری دیدارهای پایانی است، گفته می شود فینال این پیکارها نیز نیمه دوم آبانماه به میزبانی شهرهای گرگان و ایذه برگزار خواهد شد.

بدین ترتیب پیکارهای مرحله نهایی لیگ برتر کشتی آزاد در شهر گرگان و مسابقات پایانی لیگ برتر کشتی فرنگی در شهر ایذه برگزار می شود.

بر این اساس پس از پایان پیکارهای دور برگشت لیگ برتر، تیم‌های بیمه رازی بابل و راه و شهرسازی گلستان از گروه الف و آرش‌زین بابل و ستارگان ساری از گروه ب به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر کشتی آزاد راه یافتند.

تیم های بیمه رازی اردبیل و شهدای مدافع حرم قم از گروه الف و صنعت ایذه و شهرما شهرداری مشهد از گروه ب هم راهی مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر کشتی فرنگی شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.