پرش به محتوای اصلی

مکرون خواستار توقف ارسال تسلیحات به اسرائیل شد

کد خبر 1096094
مکرون

امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، امروز (شنبه) خواستار متوقف کردن ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شد که نسل‌کشی در غزه متهم شده است.

ایسنا: «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، امروز (شنبه) خواستار متوقف کردن ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شد که نسل‌کشی در غزه متهم شده است.

خبرگزاری فرانسه با انتشار این مطلب گزارش داد که ماکرون در گفت‌وگویی با شبکه فرانس اینتر بیان کرد: من معتقدم که از امروز، اولویت بازگشت به حل و فصل سیاسی و پایان دادن به ارسال تسلیحات برای انجام فعالیت‌های نظامی در نوار غزه است. فرانسه به آنها سلاح نمی‌دهد. اولویت اکنون اجتناب از تشدید تنش است.

اظهارات ماکرون در حالی مطرح شده است که دولت این کشور در کنار آمریکا، متحد اصلی رژیم صهیونیستی به حمایت دیپلماتیک و سیاسی از این رژیم برای تداوم جنایات جنگی آن در غزه ادامه داده است.

فرانسه تا کنون از اقدامات قانونی دیگر کشور‌ها علیه رژیم صهیونیستی به اتهام نسل‌کشی در غزه حمایت نکرده است.

رژیم صهیونیستی در حملات خود به غزه به بهانه «نابودی حماس» تا کنون بیش از ۴۱ هزار نفر از فلسطینیان را به شهادت رسانده و با نقض قوانین بین‌المللی جنگ به اهداف غیرنظامی، از جمله مساجد، کلیسا، بیمارستان، محله‌های مسکونی، مراکز آموزشی و نهاد‌ها و کاروان‌های وابسته به سازمان ملل حمله کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.