پرش به محتوای اصلی

موسوی و رهنورد به ملاقات فرزندان خود رفته‌اند

کد خبر 353364
59

عضو کمیته رفع حصر فراکسیون امید گفت: اجازه خروج به موسوی و رهنورد برای دیدار با فرزندانشان داده شده است.

به گزارش بازتاب، قاسم میرزایی‌‌‌نیکو در گفتگو با ایلنا، درباره گشایش‌‌‌‌های صورت گرفته در مورد حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد گفت: زهرا رهنورد به همراه میرحسین موسوی اخیرا به دیدار فرزندانشان رفته‌اند.

وی افزود: به هر حال من احساس می‌‌‌‌کنم قرار است در این باره گشایش‌‌‌‌هایی صورت بگیرد؛ چرا که لازمه وحدت و وفاق ملی حل این مسئله است.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس ادامه داد: البته دیدارهایی که خانم رهنورد به همراه مهندس موسوی با فرزندان‌شان داشتند به همراه تشریفات امنیتی بوده است اما دیدار با دخترشان قبلا میسر نبود که اخیرا به وقوع پیوست و بانو رهنورد و آقای موسوی با یکدیگر به دیدار فرزند خود رفتند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.