پرش به محتوای اصلی

موساد: در ایران گوش و چشم و حتی چیز‌های بیشتری داریم!

کد خبر 196283
2

رئیس موساد، در یک ظهور عمومی نادر مدعی شد که اسرائیل در ایران “گوش‌وچشم و حتی چیز‌های بیشتری دارد.”

در ادامه موضع‌گیری‌های مقامات رژیم صهیونیستی، رئیس دستگاه جاسوسی اسرائیل درباره وقایع اخیر ایران موضع گرفت.

به گزارش فرارو به نقل از روزنامه هاآرتس، یوسی کوهن، رئیس موساد، در یک ظهور عمومی نادر مدعی شد که اسرائیل در ایران “گوش‌وچشم و حتی چیز‌های بیشتری دارد.”

کوهن که در کنفراس وزرات دارایی اسرائیل سخنرانی می‌‎کرد، درباره اعتراضات ایران گفته مردم ایران درباره محنت‌های اقتصادی کنونی اعتراض دارند، زیرا علیرغم توقعات بالا از حسن روحانی، او از دیدگاه بسیاری از مردم برای بهبودی وضعیت اقتصادی کاری نکرده است.

کوهن افزود: این واقعیت است که مردم را به خیابان‌ها کشاند. با این حال باید توقعات (اسرائیل) را تعدیل کنیم. من مایلم در ایران انقلاب ببینم. معترضان با نیرو‌های مخالف مواجه هستند. ما شاهد هستیم که ایران بیشتر و بیشتر بر امنیت خود هزینه می‌کند.

به اعتقاد کوهن، از وقتی که ترامپ به ریاست‌جمهوری رسیده تغییرات سریعی در فهم آمریکا از وضعیت خاورمیانه و نیز در فرآیند تقویت روابط بین اسرائیل و آمریکا اتفاق افتاده است.

کوهن در همین رابطه تصریح کرد: ما تغییر مطلوبی می‌بینیم که ممکن است منافع امنیتی اسرائیل را بیشتر در نظر بگیرد. حصول این تغییر به تلاش ما برای تغییر مسیر نفوذ ایران کمک خواهد کرد.

کوهن در رابطه با عملکرد دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: موساد وظیفه دارد تا در جهان جاسوسی، تفوق کامل به دست بیاورد. ما از حیث نیروی انسانی، دفاع در برابر حملات سایبری و جاسوسی نمی‌توانیم دومین (سازمان) خوب باشیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.