پرش به محتوای اصلی

مورینیو: دلتنگ فوتبال هستم/با کرونا مقابله می کنیم تا ورزشگاه ها پر شوند

کد خبر 711668
1234

ژوزه مورینیو در مصاحبه  ای از وضعیتش و اوضاع این روزهای جهان گفت. سرمربی تیم تاتنهام انگلیس  اظهارداشت:واقعا دلم برای فوتبال تنگ شده است، اما سعی می  کنم خودخواه نباشم.

مربی معروف پرتغالی اسبق رئال مادرید، چلسی و اینترمیلان افزود: باید دل مان برای سلامتی مردم دنیا تنگ شده باشد. مسلما فوتبال بخشی از جهان است.

آقای خاص فوتبال جهان ادامه داد: منتظر روزهای خوب هستم. من برای خانواده های که از کرونا رنج می برند، متاسفم. همه باید با این بیماری مقابله کرونا تا سالم باقی بمانند.

به گزارش فارس، او در مورد آینده نیز عنوان کرد: اطمینان دارم فوتبال بزودی بازخواهد گشت و ورزشگاه ها باز مملو از تماشاگر خواهند شد. مسلم است که فوتبال بدون تماشاگر چیزی خوب نیست. اما از یاد نبریم که در ورزشگاه دوربین هست و می تواند مسابقات را برای هواداران به معرض نمایش گذارد.خود همین نشان می دهد که ما تنها نمی مانیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.