پرش به محتوای اصلی

موبایل‌های آینده با چشمک زدن کنترل می‌شوند

کد خبر 57539
33

 

محققان آلمانی مشغول ساخت نوآوری جدیدی هستند که به کاربران موبایل اجازه می دهد با حرکت سر تماس های ورودی را پاسخ دهند. این فناوری در آینده شناسایی می کند کاربر چه زمان درحال رانندگی است.

دانشمندان آلمانی مشغول بررسی راه های جدید کنترل موبایل با استفاده از حالات سر و صورت هستند.

به گزارش بازتاب به نقل از مهر، به عبارت دیگر به زودی کاربران موبایل می توانند با حالاتی مانند تکان دادن سر، لبخند زدن و چشمک زدن با تلفن همراه خود کار کنند.

محققان در موسسه فرانهوفر آلمان دستگاهی به نام EarFS ساخته اند که امواج ماهیچه ها و هرگونه تغییری در کانال گوش را (که در نتیجه حرکات صورت ایجاد می شود) اندازه گیری می کند. به گفته محققان یک هدفون کوچک مخصوص حتی کوچکترین حرکات صورت را ردیابی می کند.

برای آنکه هدفون مخصوص نسبت به حرکات بخش های دیگر بدن (مانند راه رفتن) واکنش نشان ندهد، یک حسگر به دستگاه اضافه شده که سیگنال های فضای خارجی را ثبت می کند.

کاربر با کمک این دستگاه می تواند تماس های خود را پاسخ دهد یا آنها را رد کند. همچنین به موسیقی گوش کند.

علاوه بر آن تلفن های هوشمند با کمک این نوآوری متوجه می شوند چه زمان کاربر خسته یا مشغول رانندگی است. حتی اگر کاربر در وضعیت تمرکز باشد، می توانند صدای زنگ موبایل را قطع کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.