پرش به محتوای اصلی

موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل

کد خبر 1151529
ترامپ تسلیحات اسرائیل

آمریکا از تأیید فروش تجهیزات هدایت بمب به رژیم اسرائیل به ارزش ۵۱۰ میلیون دلار خبر داد.

آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا اعلام کرد که فروش تجهیزات هدایت بمب با هدف تقویت توانمندی اسرائیل در مقابله با تهدیدها و حفاظت از مرزها، زیرساخت‌ها و غیرنظامیان است.

به نقل از فرانسه، این آژانس در ادامه اعلام کرد: «این فروش پیشنهادی، با بهبود توانایی اسرائیل در دفاع از مرزهایش، زیرساخت‌های حیاتی و مراکز جمعیتی، توانایی آن را برای مقابله با تهدیدات فعلی و آینده افزایش خواهد داد.»

آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا همچنین بر تعهد واشنگتن در قبال امنیت اسرائیل نیز تاکید کرده و آن را برای منافع ملی آمریکا حیاتی دانست.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه آمریکا نیز چراغ سبز را به این فروش بالقوه نشان داد و آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا برای تایید نهایی به کنگره اطلاع داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.