پرش به محتوای اصلی

موافقت آمریکا با یک معافیت تحریمی مهم در ارتباط با ایران

کد خبر 897981
موافقت آمریکا با یک معافیت تحریمی مهم در ارتباط با ایران

یک منبع خبری عراق به نقل از وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که دولت واشنگتن بار دیگر معافیت بغداد از تحریم‌های آمریکا برای واردات گاز و برق از ایران را برای ۱۲۰ روز دیگر تمدید کرده است.

بنا به گزارش تارنمای اویل ریپورت عراق، همزمان با تشدید تلاش‌ها برای احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ که منجر به برداشته شدن برخی تحریم‌ها علیه ایران می‌شود و آمریکا به صورت یک طرفه از آن خارج شد، آمریکا اعلام کرد معافیت ۱۲۰ روزه دیگری از تحریم‌ها را به عراق اعطا کرده است که امکان ادامه واردات فرامرزی انرژی از ایران را بدون اعمال تحریم‌ها فراهم می‌کند.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای کتبی اعلام کرد: «ایالات متحده یک معافیت ۱۲۰ روزه به عراق برای پرداخت هزینه واردات برق از ایران اعطا کرده است» … این معافیت تضمین می‌کند که عراق می‌تواند نیازهای انرژی کوتاه‌مدت خود را تامین کند.

به گزارش اویل ریپورت عراق، پس از سال‌ها شکست در توسعه منابع انرژی کافی داخلی، عراق همچنان به واردات از ایران وابسته است. با این حال این کار مستلزم معافیت‌های ویژه از تحریم‌های ناجوانمردانه آمریکا علیه ایران است.

ایرنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.