مواد غذایی که نباید زیاد مصرف کرد

    کد خبر :954926
بادام تلخ

برخی خوراکی ها شاید به ظاهر خطری برای ما نداشته باشد اما مصرف زیاد آنها می تواند مشکل ساز شود.

 متخصصان به برخی از رایج‌ترین مواد غذایی که می بایست در مصرف آن ها احتیاط کرد، اشاره کرده اند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

1- هسته‌های میوه گیلاس

هسته گیلاس سرشار از اسید پروسیک است که به‌ نام سیانید نیز شناخته می‌شود؛ این ماده سمی است. اما اگر به‌ طور تصادفی یکی از این هسته‌ها را قورت دادید، نیازی به ترسیدن نیست چون به راحتی دفع می‌شوند. اما باید کاملا از گاز زدن و خوردن این هسته‌ها خودداری کنید.

2- سنجد کال

سنجد حاوی لکتین و سیانید است که ممکن است باعث ایجاد بیماری شود. برای تقویت سیستم ایمنی و درمان علائم مربوط به سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا یبوست می‌توانید سنجد مصرف کنید. اما خوردن نوع نارس، پوست یا برگ‌های سنجد ممکن است باعث تهوع، استفراغ و اسهال شود.

3-جوز هندی

هنگامی که جوز هندی را به ‌مقدار اندک به محصولات پخته‌شده اضافه می‌کنید، طعم دلپذیری دارد. اما خوردن آن با قاشق، می‌تواند مشکلات بزرگی ایجاد کند. حتی کمتر از دو قاشق چایخوری جوز هندی می‌تواند برای بدن شما سمی باشد زیرا میریستیسین موجود در آن باعث توهم، خواب‌آلودگی، سرگیجه، گیجی و تشنج می‌شود.

4- برگ‌های گیاه ریواس

خوردن ساقه ریواس اشکالی ندارد، اما برگ آن را حتما جدا کنید. برگ‌های ریواس حاوی اسید اگزالیک است که به کلسیم متصل می‌شود و جذب آن را برای بدن سخت‌تر می‌کند. پس استخوان‌های شما نمی‌توانند آنطور که باید رشد کنند؛ ضمن این که شما در معرض خطر سنگ کلیه، لخته‌شدن خون، استفراغ، اسهال و حتی کما قرار می‌گیرید.

5- بادام تلخ

این بادام سرشار از آمیگدالین است؛ ترکیبی که ممکن است باعث گرفتگی عضلات، حالت تهوع و اسهال شود. هر دو نوع بادام – تلخ و شیرین – دارای آمیگدالین هستند؛ یعنی یک ترکیب شیمیایی که می‌تواند به سیانید تبدیل شود؛ اما بادام تلخ بالاترین میزان از آن را در خود جای داده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید