پرش به محتوای اصلی

رئیس جمهوری ونزوئلا؛

من صدام حسین زنده ام!

کد خبر 56603
3.1

نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا هنگام سخنرانی در جمع هوادارانش در حالی که لباس و کلاه نظامی خود را مرتب می کرد گفت که من صدام حسین زنده ام.

 

به گزارش بازتاب به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم ، مادورو در اجتماع نظامیان، کارکنان دولت و هوادارانی که در ناآرامی های ماههای اخیر آسیب دیده اند در ورزشگاهی در کاراکاس در حالی که مورد تشویق حاضران قرار گرفته بود گفت: من شبیه صدام حسین هستم؛ صدام حسین زنده.

به دنبال بروز مشکلات گسترده اقتصادی و اجتماعی، ونزوئلا از فروردین ماه گذشته شاهد اعتراض و تظاهرات گسترده است که طی آن مردم خواستار کناره گیری مادورو از قدرت شده اند.

این اعتراض ها با برخورد خشونت بار پلیس و نظامیان همراه بود و دست کم 90 کشته و صدها مجروح به جا گذاشت.

صدام حسین پس از 24 سال حکومت دیکتاتوری و خونریزی گسترده در عراق در روز سی ام دسامبر سال 2016 پس از محاکمه چند ماهه به اتهام ارتکاب جنایت گسترده علیه مردم کشورش به دار آویخته شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.