پرش به محتوای اصلی

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها:

مناسب‌سازی معابر در سطح شهرها مغفول مانده است

کد خبر 436665
49

همزمان با روز جهانی ‌معلولین طی مراسمی با حضور معاون عمران و توسعه امور شهری و روستای وزیرکشور از معلولین شاغل در شهرداری زنجان تجلیل و قدردانی شد و جمالی نژاد بر توسعه زیرساختهای شایسته معلولان در سطح شهرها توسط شهرداریها تاکید کرد.

مهدی جمالی‌نژاد در این نشست بر توجه بیشتر به معلولین تاکید کرد و گفت: ارج نهادن به مقام معلول و توسعه امکانات در فضاهای شهری برای این افراد باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی همچنین بحث مناسب سازی معابر شعری را مهم ارزیابی کرد و افزود: مناسب سازی معابر در سطح شهر ها مغفول مانده است و معلولان، سالمندان و کودکان نمی‌توانند از فضای شهری بهره کافی را ببرند.

به گزارش ایسنا، جمالی‌نژاد با اشاره به عدم تناسب امکانات و زیرساخت های شهری با وضعیت معلولین، خواستار تلاش شهرداری ها برای ارتقا زیرساخت های شایسته برای آنها در سطح شهرها شد و گفت: توجه به حوزه معابر شهری از اولویت های شهرداری هاست و شهرداران باید در این زمینه همه تلاش خود را به کارگیرند تا زیرساخت های شایسته معلولین در سطح شهر ارتقا یابد و ضرورت دارد شهرداریها ابعاد مختلف این مسئله را با جدیت پیگیری نمایند.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور، زنجان را به عنوان پایلوت مناسب‌سازی معابر کشوری دانست و تصریح کرد: شهرداری ها باید سعی نمایند با ایجاد فضا های باز شهری در راستای بهبود معابر شهری گام بردارند .

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.