پرش به محتوای اصلی

ملی پوشان حاضر در جام جهانی از سربازی معاف می شوند؟

کد خبر 952070
رئیس فراکسیون ورزش مجلس

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در صورت رضایت مردم از عملکرد تیم ملی در جام جهانی بازیکنان تیم ملی از خدمت سربازی معاف خواهند شد.

فروردین که پیش تر سرمربی یکی از تیم های حاضر در رقابت های فوتبال قهرمانی دسته اول باشگاه های کشور بوده و اکنون یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شمار می‌رود در این باره گفت: با تدابیری که در مجلسی شورای اسلامی به کار خواهیم گرفت رضایت مردم در جام جهانی برای ما شرط است که اگر این اتفاق بیفتد و همه از تیم ملی راضی باشند در دستور کار خودمان قرار خواهیم داد تا بازیکنان جوان تیم ملی از حضور در خدمت سربازی معاف شوند. همیشه بازیکنان تیم ملی تلاش کرده‌اند که نتیجه خوبی را بگیرند. در این میان برد و باخت مسئله نیست و تنها عملکرد خوب بازیکنان است که مردم را راضی خواهد کرد.

این بدون شک یک خبر خوش برای ملی پوشان خواهد بود به این خاطر که بسیاری از بازیکنان تیم ملی هنوز خدمت سربازی را سپری نکرده‌اند و چون عضو تیم ملی هستند تا سن ۲۸ سالگی می‌توانند در تیم های لیگ برتری بازی کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.