پرش به محتوای اصلی

معرفی میزبان مسابقات دوومیدانی قهرمانی جهان ۲۰۲۳

کد خبر 434531
10

میزبان رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۳ مشخص شد.

اتحادیه جهانی فدراسیون‌های دوومیدانی رسماً اعلام کرد که شهر بوداپست، پایتخت مجارستان میزبانی نوزدهمین دوره رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی جهان در سال 2023 را بر عهده خواهد داشت.

بوداپست تنها نامزد میزبانی این رویداد بود که در نهایت این مسئولیت را نیز بر عهده گرفت. محل برگزاری این مسابقات یک مرکز جدید ملی دوومیدانی است که 40 هزار صندلی دارد و البته قرار است پس از برگزاری این رویداد، 25 هزار صندلی حذف شده و تنها 15 هزار صندلی برای رویدادهای داخلی این کشور باقی بماند.

مجارستان پیش از این در سال‌های 1966 و 1998 میزبان مسابقات قهرمان اروپا و در سال‌های 1989 و 2004 نیز میزبان رقابت‌های داخل سال قهرمانی جهان بوده است.

به گزارش تسنیم ،مسابقات دوومیدانی قهرمانی جهان هر دو سال یک بار برگزار می‌شود و شهرهای دوحه در قطر و یوجین در آمریکا میزبان سال‌های 2019 و 2021 این رقابت‌ها خواهند بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.