پرش به محتوای اصلی

معاون استاندار گلستان: لایروبی محل اتصال گرگانرود به دریا به اتمام رسید؛ آب با سرعت بیشتری وارد دریا می‌شود

کد خبر 513088
معاون استاندار گلستان

در یازدهمین روز از سیلاب گلستان، لایروبی محل اتصال گرگانرود به دریا به اتمام رسید تا آب با سرعت بیشتری وارد دریا شود.

 عبدالرضا چراغعلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با ایجاد مسیرهای انحرافی، آبی که از آق قلا خارج می شود را به سمت دشت در مرز تغییر دادیم تا آب بیش از این به سمت گمیشان نرود.

وی بیان کرد: از روز گذشته تا بامداد امروز در بخشی از شهر آق قلا بدلیل افزایش حجم آب گرگانرود در پی بارش های اخیر و ذوب برف در ارتفاعات، حدود 10 سانتیمتر افزایش ارتفاع آب را داشتیم.

به گزارش ایسنا،چراغعلی تاکید کرد:‌ همه نیروها تلاش دارند که با مهار آب، خسارت بیشتری به شهر وارد نشود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان در خصوص وضعیت گمیشان، گفت: نیروهای ارتش و سپاه در تلاش هستند تا راه ارتباط زمینی از خواجه نفس به گمیشان را برقرار کنند. در حال حاضر راه سیمین شهر به گمیشان بدلیل بالاآمدن سطح آب، تنها با خودروهای شاسی بلند انجام می گیرد.

وی اظهار کرد: شامگاه گذشته در بخشی از شهر گمیشان ارتفاع آب افزایش یافت و مشکلاتی افزونی را برای مردم آن بخش از شهر ایجاد کرد.

چراغعلی یک خبر خوش هم داد وگفت: در آخرین ساعات شب گذشته لایروبی دهانه گرگانرود به اتمام رسید و مسیر اتصال دریا به گرگانرود تسهیل شد تا آب با سرعت بیشتری وارد دریا شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان خاطرنشان کرد: رفت و آمد در مسیر گرگان به آق قلا با فروکش کردن حجم قابل توجهی از آب تسهیل شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.