پرش به محتوای اصلی

مصر و فلسطین برای روند بازسازی غزه توافق کردند

کد خبر 851416
1276720_316

رئیس کمیته دولت تشکیلات خودگردان فلسطین برای بازسازی غزه از توافق میان هیات این کمیته در مصر و قاهره بر سر تسریع در روند بازسازی نوار غزه خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، ناجی سرحان، رئیس کمیته دولتی بازسازی غزه در سخنانی اعلام کرد که هیات این کمیته در قاهره و مقامات مصر درباره مسائل مختلف و به ویژه در زمینه روند بازسازی غزه و تسریع آن به توافقاتی دست یافتند.

وی در این باره گفت: از جمله مهم‌ترین این توافقات می‌توان به آغاز مقدمات احداث اولین شهر مسکونی در چارچوب کمک مصر در غرب محله “العطاطره” در “بیت لاهیا” و همچنین بازسازی خیابان “الرشید” اشاره کرد.

سرحان گفت که هیات مذکور جلسات مختلفی را با مقامات مصر برگزار کرد و طی آن توافق شد که بیشتر شرکت‌های پیمانکار داخلی مورد استفاده قرار گیرند و تمامی مواد لازم برای بازسازی از گذرگاه رفح وارد نوار غزه شود.

سرحان درباره بازسازی برج‌های تخریب شده در نوار غزه نیز تاکید کرد که هیات مذکور از مقامات مصر خواستند که روند بازسازی این برج‌ها آغاز شود و مقامات مصر متعهد به قرار دادن این مساله در اولویت‌هایشان شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.