پرش به محتوای اصلی

مصرف الکل 11 مسموم ویک فوتی در مشگین شهر بر جای گذاشت

کد خبر 919170
مصرف الکل 11 مسموم ویک فوتی در مشگین شهر بر جای گذاشت

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اردبیل مسمومیت الکلی حدود ۱۲ نفر در مشگین‌شهر و فوت یک نفر از این افراد را تایید کرد.

دکتر مجید محمدغریبانی روز سه‌شنبه با اعلام این خبر گفت: این افراد بر اثر مصرف الکل صنعتی در یک جشن تولد مسموم شده و به بیمارستان انتقال یافتند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اردبیل از مرگ یکی از این افراد خبر داد و ادامه داد: از این تعداد در حال حاضر چهار نفر در بیمارستان ولیعصر (عج) مشگین‌شهر بستری شده‌اند که یک نفر در حالت کما بسر می‌برد ۶ مسموم دیگر نیز به مراکز درمانی اردبیل انتقال یافته‌اند.

وی با بیان اینکه تعدادی از این افراد به صورت سرپایی مداوا شده اند، گفت: اخبار تکمیلی در این زمینه متعاقبا اعلام خواهد شد.

غریبانی با هشدار به مصرف نکردن هرگونه مشروبات الکی خاطرنشان کرد: در صورت مصرف هرگونه مواد الکلی با مشاهده علائمی مانند سرگیجه، تهوع، سردرد ، اختلال بینایی باید در اسرع وقت به اورژانس مراجعه شود.

مشگین‌شهر در شمال غربی اردبیل قرار دارد.

 ایرنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.