پرش به محتوای اصلی

مشاور ترامپ: رییس جمهور به مدیر اف‌بی‌ای اعتماد دارد

کد خبر 183592
25

مشاور رییس جمهور آمریکا تاکید کرد، دونالد ترامپ به مدیر جدید اف بی آی اعتماد کامل دارد.

به گزارش بازتاب، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مارک شورت گفت: دونالد ترامپ از اقدامات و تغییرات انجام شده توسط کریستوفر رای، مدیر جدید اف‌بی‌آی بسیار خشنود است.

چندی قبل رئیس‌جمهوری آمریکا در واکنش به بازنشستگی قریب‌الوقوع معاون اف‌بی‌آی اتهاماتی را علیه همسر او مطرح کرد. اندرو مک‌کیب، معاون اف‌بی‌آی جزو مقام‌هایی است که به دلیل داشتن مواضع ضد ترامپ مکررا از سوی ترامپ و جمهوری‌خواهان مورد انتقاد قرار می‌گیرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در پیامی توئیتری نوشت: چطور می‌شود اندرو مک‌کیب، مردی که به همراه جیمز کومی مسوول تحقیقات “ساختگی” درباره هیلاری کلینتون بودند(شامل ۳۳ هزار ایمیلی که غیر قانونی حذف شد)، ۷۰۰ هزار دلار بابت کمپین همسرش از سوی دست‌نشانده‌های کلینتون حین تحقیقات پول بگیرد؟

مک‌کیب پس از اخراج جیمز کومی از سمت ریاست اف‌بی‌آی، به عنوان مدیر موقت اف‌بی‌آی تعیین شد.

دفتر بازرسی کل وزارت دادگستری اقدامات اف‌بی‌ای در بررسی پرونده ایمیل‌های هیلاری کلینتون از جمله اقدامات مک‌کیب را مورد بازرسی قرار داده است.

شورت در این باره اعلام کرد: ما به وزارت دادگستری ایمان و اعتماد کامل داریم و اف‌بی‌ای نیز می‌داند که در آنجا نباید هیچ گونه جانبداری انجام گیرد. ترامپ نیز به این نکته اشاره می‌کند که ما نیاز داریم بدانیم که اقدامات جانبدارانه انجام نمی‌گیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.