پرش به محتوای اصلی

مشاهده یک قلاده پلنگ در فیروزکوه

کد خبر 1094974
مشاهده یک قلاده پلنگ در فیروزکوه

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست فیروزکوه از تصویربرداری از یک قلاده پلنگ در گشت و پایش محیط‌بانان در مناطق تحت مدیریت خبر داد.

داریوش فرخی با اشاره به مشاهده پلنگ گفت: محیط‌بانان سرمحیط‌بانی انزِها روز گذشته حین گشت و کنترل در پناهگاه حیات وحش کاوه‌ده، موفق به مشاهده و تصویربرداری از یک قلاده پلنگ شدند.

سرپرست اداره محیط زیست فیروزکوه با اشاره به اینکه وجود این گونه ارزشمند در منطقه نشانگر مناسب بودن زیستگاه برای حیات آنهاست، افزود: پیش از این نیز در گشت و پایش محیط‌بانان در مناطق تحت مدیریت این شهرستان به‌دفعات این گونه مشاهده و از آن‌ها تصویربرداری شده است.

به گزارش تسنیم، پلنگ از گونه‌های در معرض تهدید و خطر انقراض است و سازمان حفاظت محیط زیست برای حفاظت از این گونه ارزشمند، برنامه عمل مدیریتی و حفاظتی تهیه و تدوین کرده است و این برنامه در استان تهران در مرحله اجراست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.