پرش به محتوای اصلی

مسمومیت ۱۸ دانش آموز در آتش سوزی مدرسه

کد خبر 1055619
مسمومیت دانش آموز آتش سوزی

صبح امروز خبری مبنی بر آتش سوزی یکی از مدارس ارومیه در فضای مجازی پیچید و خبر آمد که این اتفاق در مدرسه‌ای بنام شاهد در منطقه آبیاری ارومیه رخ داده است.

از قضا این مدرسه جنب ایستگاه آتش نشانی است و این خبر خوبی بود که حداقل آتش نشانان در سریع‌ترین زمان بر سر آتش می‌رسند.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ارومیه اظهار کرد: این آتش سوزی ساعت هشت صبح به آتش نشانی اعلام شد و ماموران ما در کمترین زمان به دلیل نزدیک بودن این حادثه خود را بر بالین دانش آموزان رساندند.

حسین سرباز رشید افزود: ماموران حاضر در ایستگاه شماره ۴ ارومیه با اعزام به محل آتش سوزی، آتش محیط را خاموش کرده و دانش آموزان را تحویل اورژانس دادند و خوشبختانه سوختگی در این دانش آموزان نبود.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث آذربایجان غربی گفت: این آتش سوزی در کل مدرسه نبود بلکه یکی از کلاس‌های درس دچار این آتش سوزی شده و با عکس العمل سریع دانش آموزان و معلمین، مدیریت شده بود.

فرزین رضازاده افزود: از این مدرسه دخترانه دبیرستانی در ارومیه هیچ سوختگی میان دانش آموزان ثبت نشد ولی مسمومیت ۱۸ نفر از آنان موجب شد تا آنها را تحت نظر داشته باشیم.

وی بیان کرد: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه موتور آمبولانس و ۲ دستگاه امبولانس سبک به محل اعزام شده بود و مصدومین ناشی از اثر دود آتش سوزی به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش ایرنا، ۱۸ دانش آموز در حال حاضر در بیمارستان آیت‌الله طالقانی ارومیه تحت نظر بوده و حال عمومی مسمومان مساعد است.

این دومین حادثه دانش آموزی در هفته جاری است که اتفاق اول نیز تصادف سرویس مدرسه در ارومیه بود که حال همه آنان مساعد است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.