پرش به محتوای اصلی

مسئول غرفه عمان نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را مثبت ارزیابی کرد

کد خبر 14961
23

سامی ابراهیم شهری رییس بخش هماهنگی خبرگزاری عمان با ابراز خرسندی از مشارکت کشورش درسی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، برگزاری آن را با توجه به استقبال زیاد بازدیدکنندگان وحضور کشورها ی مختلف شرکت کننده، موفق ارزیابی کرد.ابراهیم شهری از مسئولان غرفه عمان درحاشیه سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با اشاره به هماهنگی و نظم دقیق بخش های مختلف نمایشگاه امسال،ابراز امیدواری کرد سال آینده هم در این نمایشگاه حضور داشته باشد.
وی نقش کتاب و کتاب خوانی را در روشنگری افکارعمومی وهدایت مردم بسیارموثر دانست و کتاب های عرضه شده در نمایشگاه امسال در زمینه های مختلف علمی، ادبی، اجتماعی وغیره را با بسیار ارزش خواند.
مسئول عمانی معرفی کتاب، تبادل فرهنگی وآشنایی با آداب و رسوم ملت های مختلف شرکت کننده در نمایشگاه را از نتایج مهم این رویداد فرهنگی ذکر کرد.
ابراهیم شهری انتخاب ایتالیا به عنوان میهمان ویژه نمایشگاه کتاب امسال را گامی فرهنگی ومهم در راستای آشنایی ملت ها با یکدیگر به ویژه بیانگرعمق روابط ایتالیا و جمهوری اسلامی ایران خواند.
سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که از13 اردیبهشت در تهران آغاز شد امروز(شنبه ) به کار خود پایان می دهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.