پرش به محتوای اصلی

مسئولیت بلیت‌فروشی در لیگ هجدهم به باشگاه‌ها سپرده شد

کد خبر 325991
40

مدیر کمیته بازاریابی سازمان لیگ اعلام کرد مسئولیت بلیت‌فروشی لیگ هجدهم تماماً برعهده باشگاه‌ها خواهد بود.

صادق درودگر درباره نحوه بلیت‌‌فروشی مسابقات فصل هجدهم لیگ برتر, اظهار داشت: طبق مصوبه هیئت رئیسه سازمان لیگ بلیت‌فروشی مسابقات فصل پیش رو تماماً برعهده باشگاه‌ها خواهد بود.

وی درباره اینکه دلیل برکناری محمودی‌فر از سمت مدیریت ورزشگاه آزادی, عدم انتقال تجهیزات شرکت برهان مبین (مجری بلیت‌فروشی فصل گذشته) به خارج از این ورزشگاه عنوان شده است, گفت: همان‌طور که گفتم مسئولیت بلیت‌فروشی به صورت کامل و صددرصدی به باشگاه‌ها محول شده است و شرکت‌ برهان مبین که پیش از این متولی بلیت‌فروشی مسابقات بوده, دیگر در این امر هیچ دخل و تصرفی نخواهد داشت.

مدیر کمیته بازاریابی سازمان لیگ ضمن اشاره به عدم پرداخت حق تبلیغات محیطی فصل پیش از سوی شرکت امین سیمای کیش, عنوان کرد: متأسفانه هنوز این شرکت مطالبات فصل پیش باشگاه‌ها و سازمان لیگ را پرداخت نکرده است و کماکان اقدامات حقوقی در حال انجام است. قرار است در روز‌های آینده گزارشی از اقداماتی را که در این باره صورت گرفته ارائه کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.