پرش به محتوای اصلی

مسئله خطرناکی در مسمومیت ها وجود ندارد

کد خبر 980418
فداحسین+مالکی

فداحسین مالکی با اشاره به جلسه فوق العاده امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: این جلسه با هدف رسیدگی و کشف علل وقوع مسمومیت تعدادی از دانش آموزان در مدارس کشور با حضور مسئولانی از دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی، بهداشتی و آموزشی کشور برگزار شد.

به گزارش مهر، این عضو کمیسیون امنیت ملی بیان کرد: مطابق با گزارش مسئولان وزارت بهداشت مسئله تهدید کننده و خطرناکی بر اساس آزمایش‌های صورت گرفته در این مسمومیت‌ها وجود ندارد و خانواده‌ها نباید رعب و وحشت داشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس گزارش مسئولان وزارت کشور، وزارت اطلاعات و دستگاه‌های امنیتی این موضوع به طور دقیق در حال رصد و پیگیری است تا افرادی که پشت پرده این موضوع هستند، زودتر شناسایی شده و با آنان برخورد قاطع شود.

مالکی با بیان اینکه سرنخ‌هایی از علت مسمومیت دانش آموزان پیدا شده است، اظهار داشت: برخی از افراد که مشکوک بودند هم شناسایی و دستگیر شدند اما هنوز سرنخ و عامل اصلی این موضوع پیدا نشده است.

مهر/

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.