پرش به محتوای اصلی

«مرد عنکبوتی» در چهارشنبه شب ۲۷ میلیون دلار را بدست آورد

کد خبر 569768
57

آخرین قسمت فیلم مرد عنکبوتی یکی از بهترین رکوردهای افتتاحیه را در هفته گذشته از آن خود کرد.

چهارشنبه هفته قبل فیلم جدید کمپانی مارول و سونی توانست مبلغ 27 میلیون دلار را بدست آورد که در نوع خود جزو نمونه‌های بی‌سابقه افتتاحیه فیلم بوده است.

این فیلم در طی دو روز متوالی توانست به مبلغ 66 میلیون دست پیدا کند. ناگفته نماند که مزیت تعطیلات چهارم جولای نیز موثر بوده است. تحلیل‌ها همچینین به ما می‌گوید که این فیلم می‌تواند در 6 روز به 175 میلیون دست پیدا کند.

اگر چه که سونی با بیان محافظه کارانه‌ای گفته بود که این فیلم در 6 روز اول به مبلغ 125 میلیون دلار دست پیدا خواهد کرد.

بدون شک این فیلم نسبت به قسمت آخر فیلم «انتقام جویان: آخر بازی» رشد بهتری خواهد شد. فیلم انتقام جویان که در آپریل اکران شده بود فیلم مورد انتظاری برای دومین فیلم پرفروش همه دوران در باکس آفیس جهانی بود.

آخرین قسمت مرد عنکبوتی همینطور آخرین قسمت از فاز سوم جهان سینمایی مارول است. باوجود آنکه این فیلم تنها فیلم اخیر اکران نیست ولی تنها فیلمی است که از جهت فروش بالا مورد انتظار است.

به گزارش تسنیم،در چهارشنبه، فیلم Midsommar به کارگردانی آری استر، سازنده فیلم Hereditary نیز اکران شد. این فیلم ترسناک درباره گروهی از آمریکایی‌هایی است که به سوئد سفر می‌کنند تا در جشنواره ملی آنجا شرکت کنند. فلورنس پاگ، جک رینور و ویل پورتر در آن بازی می‌کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.