پرش به محتوای اصلی

مردم مطمئن باشند اسرائیل حمله گسترده ای انجام نمی دهد

کد خبر 1099607

جعفری، فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله در جمع خبرنگاران گفت : اسرائیل خیلی کوچکتر از آن است که بتواند به ایران حمله بکند.

به گزارش همشهری آنلاین، جعفری، فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله در جمع خبرنگاران افزود: ممکن است اسرائیل حمله مذبوحانه و محدود و کوچک برای اینکه بگوید من یک حرکتی کردم و جواب دادم انجام بدهد ولی حمله‌ای که درخور وعده صادق ۲ باشد قطعا نمی تواند داشته باشد.

سرلشکر جعفری گفت: پاسخ ایران بستگی به شدت حمله دشمن دارد اگر کار بزرگ و قابل توجهی انجام بدهد قطعاً چند برابر پاسخ آن را می‌بیند؛ این مهم اعلام شده و در طرح های ما از قدیم هم برای مقابله با تجاوزات و درگیری‌ها وجود داشته است. به طور قطع و یقین به مردم اطمینان می دهم که صهیونیست ها حرکت عمده‌ و قابل توجهی انجام نمی‌دهند و هر کاری بکند تلاش مذبوحانه‌ای بیش نیست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.