پرش به محتوای اصلی

مردم به خوبی منافع ملی را تشخیص می دهند

کد خبر 221103
12

وزیر بهداشت در آستانه برگزاری مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: مردم جلوتر از مسئولان به وظایف خود آگاهی دارند و قطعا متوجه فعالیت های دشمنان انقلاب اسلامی و کشور هستند.

دکتر سید حسن هاشمی، اظهار داشت: مردم امتحان خوبی را در طول ۳۹ سال انقلاب اسلامی پس داده اند و نشان داده اند که در مواقع حساس، صف شکن هستند.

وی با بیان اینکه دشمنان نظام و افرادی که باور خود را از دست داده اند در پی ناامید کردن مردم و ناکارآمدن نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، افزود: مردم با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، پاسخ محکمی به آنها خواهند داد و این سنت را در طول ۴۰ سال گذشته نشان داده ایم.

به گزارش مهر، هاشمی یادآور شد: مردم ایران بسیار باهوش هستند، منافع ملی را به خوبی تشخیص می دهند و حساب افراد و احزاب را از سرنوشت کشور و انقلاب اسلامی جدا کرده اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.