مراقب پوسیدگی دندان ها باشید

    کد خبر :318095

مصرف مواد قندی منجر به پوسیدگی دندان ها می شود.

تنبلی در رسیدگی به دندان‌ها همزمان با مصرف بیش از حد شیرینی جات در ایام تعطیلات نوروزی ریسک پوسیدگی دندان‌ها را افزایش داده و سلامت آن‌ها را به خطر می‌اندازد.

مصرف شیرینی جات علاوه برای مضرات بسیاری که برای بدن دارد، بقایای آن در دندان منجر به بروز درد در ایام تعطیل می‌شود.

بقایای قند در دندان باعث رشد باکتری در دندان شده و اسید‌هایی را تولید می‌کند که دندان را از بین می‌برد و شرایط را برای پوسدگی فراهم می‌کند.

شکستن پسته و فندق با دندان از جمله حرکات مرسوم در زمان خوردن آجیل است که معمولا در فشار وارده به دندان‌ها آسیب جدی به ریشه وارد می‌شود. در این شرایط اگر دندان پر کرده یا عصب کشی شده باشد دچار آسیب شدید می‌شود.

به منظور جلوگیری از درد احتمالی دندان در ایام تعطیلات استفاده از مسواک و نخ دندان به طور مداوم بهترین روش برای حفاظت از پوسیدگی دندان‌ها محسوب می‌شود.

ناگفته نماند شست و شوی دهان و دندان برای افراد سالمندی که از دندان مصنوعی استفاده می‌کنند نیز حائز اهمیت است چرا عدم مراعات در نگهداری دندان‌های مصنوعی عمر مفید آن‌ها را کاهش داده و کارایی خود را از دست می‌دهد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید