پرش به محتوای اصلی

مدیرکل محیط زیست گلستان برکنار شد/علت اصلی: پنهان‌کاری مرگ هیرکان

کد خبر 58105
2

مدیرکل محیط زیست استان گلستان که اخیرا در پرونده مرگ پلنگ هیرکان به پنهان‌کاری متهم شده بود برکنار شد.

یک منبع آگاه در سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: اسماعیل مهاجر مدیرکل محیط زیست استان گلستان در پی تصمیم برکناری او، استعفا داده و استعفایش پذیرفته شده است.

به گفته این منبع آگاه، احتمالاً غلامرضا کریمی سرپرست معاونت محیط زیست انسانی این اداره کل، فردا طی مراسم تودیع و معارفه سرپرستی اداره کل محیط زیست استان گلستان را بر عهده خواهد گرفت.

اسماعیل مهاجر مدیرکل محیط زیست استان گلستان و مجتبی حسینی معاون محیط زیست طبیعی او اخیراً در رسانه‌ها متهم شده بودند که در پرونده مرگ پلنگ رهاسازی شده (هیرکان) پنهانکاری کرده و گزارش‌های خلاف واقع به مسئولان مافوق خود ارائه کرده‌اند.

هیرکان سال گذشته در طبیعت رهاسازی شد اما تنها ۳۵ روز در طبیعت دوام آورد و جان باخت. با وجود این مسئولان محیط زیست گلستان تا خردادماه امسال از دریافت سیگنال‌های حیاتی گردنبند ردیاب این پلنگ خبر می‌دادند.

منبع:مهر

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.