پرش به محتوای اصلی

مدت بازپرداخت «وام ازدواج» ۶۰ ماهه شد

کد خبر 501024
دریافت تسهیلات ازدواج

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از امکان استفاده از حساب یارانه به عنوان ضمانت دریافت تسهیلات ازدواج خبر داد.

محمدمهدی تندگویان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پرداخت وام بر عهده دولت و بانک مرکزی است گفت: مبلغ وام ازدواج امسال ١۵ میلیون تومان بود و دولت تا پایان سال حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان وام پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه امسال حدود ١ میلیون نفر وام دریافت کرده اند، اظهار کرد: اگر سال آینده نیز روند پرداخت وام به همین شکل ادامه پیدا کند، دولت باید سال آینده بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه تخصیص دهد چرا که رقم وام پرداختی از ۱۵ به ۳۰ میلیون تومان به ازای هر فرد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، تندگویان در مورد تسهیلات پرداخت وام در سال آینده نیز گفت: بر اساس مصوبه مجلس، بازپرداخت وام ازدواج در سال آینده ۶۰ ماهه است و حتی عنوان شده که حساب یارانه می‌تواند به عنوان ضامن برای وام گیرنده در نظر گرفته شود.

به گفته وی، ارائه وام در حال حاضر به روز بوده و در بازه زمانی کمتر از یک ماه پرداخت می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.