پرش به محتوای اصلی

مدارس و دانشگاههای تهران فردا حضوری است

جمعه ۱۶ دی ۱۴۰۱ ۱۶:۳۸
دانشگاه

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: طبق پیش بینی هواشناسی، کیفیت هوای پایتخت در ساعات آینده در شرایط سالم قرار می گیرد به همین منظور فعالیت مدارس و دانشگاه ها در روز شنبه – ۱۷ دی – بصورت حضوری است.

 عابد ملکی عصر جمعه گفت: گزارشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی و همچنین هواشناسی برای نیاز به تشکیل جلسه اضطرار آلودگی هوا دریافت نکردیم و طبق پیش بینی هواشناسی در ساعات آینده شرایط کیفیت هوای تهران مساعد می شود.

 وی افزود: امروز – جمعه – جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا در محل استانداری تهران برگزار نمی شود و فعالیت تمامی مراکز آموزشی پایتخت برای فردا به صورت حضوری است.

به گزارش ایرنا، شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران روی عدد ۱۵۰ برای تمامی گروه ها ناسالم است که گفته می شود برای روز شنبه این شرایط برای تمامی گروه های سنی مساعد است.

در هفته دوم دی ماه به دلیل تشدید آلودگی هوا در تهران، فعالیت مدارس و دانشگاهها به صورت غیرحضوری انجام و از میانه هفته در ادارات دورکاری اعمال شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.