پرش به محتوای اصلی

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش:

مدارس ماندگار با قدمت بیش از ۵۰ سال شناسایی می‌شوند

کد خبر 375592
59

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مدارس ماندگار با قدمت بیش از ۵۰ سال در سطح کشور شناسایی می‌شوند.

مهدی نوید ادهم صبح امروز در آئین نواخته شدن زنگ مهر و مقاومت در مدرسه دین و دانش قم با گرامیداشت ایام محرم عنوان کرد: مهم ترین پیام عاشورای حسینی رهایی انسان از جهل و نادانی است.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: رسالت معلمان و مسئولان در آموزش و پرورش، قدم گذاشتن در مسیر آگاهی بخشی و از میان بردن جهل و نادانی است.

وی با اشاره به قدمت مدرسه دین و دانش قم تصریح کرد: شهید بهشتی این مدرسه را تاسیس کرد چرا که به قرار گرفتن دو عنصر مهم دین و علم معتقد بود این شهید بزرگوار الگوی بزرگی در راه کسب علم دانش و دین مداری است.

نوید ادهم بیان کرد: از ویژگی‌های مهم شهید بهشتی تدبر و تعقل و صلابت در پیمودن مسیر و عزم جدی در تحقق اهداف است ایشان نگاهی عمیق به دین داشت و به دور از تعصبات زبان‌های خارجی را تدریس می کرد.

وی عنوان کرد: این شهید فرهیخته بر این باور بود علاوه بر حوزه‌های علمیه، مدارس نیز می‌توانند نیروهای متعهد به اسلام را تربیت کنند.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شهید بهشتی تنها یک شخصیت قضائی نبود و علاقه زیادی به حوزه تعلیم و تربیت داشت.

وی گفت: در مدرسه دین و دانش شخصیت‌های بزرگ علمی و دینی حضور داشتند و در تعلیم و تربیت دانش آموزان مجاهدت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، نوید ادهم بیان کرد: دبیرستان دین و دانش در قم به واسطه قدمت تاریخی که دارد مدرسه ماندگار به شمار می‌رود، در قم مدارس حکیم نظامی، شیخ صدوق و دین و دانش جزء‌مدارس ماندگار هستند.

وی تصریح کرد: طبق مصوبه مدارس ماندگار با قدمت بیش از ۵۰ سال در سطح کشور شناسایی می‌شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.