پرش به محتوای اصلی

مخالفت دمشق با دخالتهای آمریکا در ونزوئلا

کد خبر 488029
ونزوئلا

نماینده سوریه در سازمان ملل گفت: سوریه حمایت کامل خود را از نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام و بر مخالفت قاطع خود با دخالت‌های آمریکا در امور ونزوئلا تاکید می‌کند.

به گزارش بازتاب به نقل از سانا، بشار الجعفری نماینده سوریه در سازمان ملل گفت: سوریه حمایت کامل خود را از نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام و بر مخالفت قاطع خود با دخالت‌های آمریکا در امور ونزوئلا تاکید می‌کند.

وی از کشورهای جنبش عدم تعهد خواست موضع واحد و یکپارچه‌ای در حمایت از دولت قانونی ونزوئلا اتخاذ کنند.

بشار الجعفری در بیانیه‌ای در جریان نشست فوق العاده دفتر هماهنگی کشورهای جنبش عدم تعهد اظهار داشت: سوریه توطئه‌ای را که علیه ونزوئلا در جریان است و اهداف و مقاصد دشمنانش را می‌داند، آنها به دنبال سرقت و چپاول ثروت‌های این کشور و تغییر مواضع راهبردی‌اش هستند.

وی خاطر نشان کرد: آنچه بیش از همه دشمنان ونزوئلا را عصبانی می‌کند، گرایش و رویکرد استقلال‌طلبی و آزادی‌خواهی ریشه‌دار در تاریخ این کشور است که موسسان جنبش عدم تعهد بر آن تاکید می‌کنند.

نماینده دایم سوریه در سازمان ملل ادامه داد: سوریه حمایت کامل خود را از دولت نیکلاس مادورو رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا اعلام و با رهبری و ملت جمهوری بولیواری ونزوئلا در حفظ حاکمیت کشور و شکست طرح‌های دشمنان که هدف از آن تغییر دولت قانونی است، ابراز همبستگی کرده و مخالفت قاطع خود را با دخالت‌های آشکار آمریکا و برخی کشورهای دیگر در امور داخلی ونزوئلا اعلام می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: گفت‌وگو تنها راه برای دستیابی به راه حل سیاسی است که به حاکمیت و استقلال ونزوئلا احترام بگذارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.