پرش به محتوای اصلی

محسن هاشمی خطاب به انگلیسی‌ها: حرف حقوقی را نشنوید باید پذیرای زبان نیروهای مسلح باشید

کد خبر 576993
73

رئیس شورای شهر تهران گفت:حرکت نیروهای مسلح در توقیف نفت‌کش انگلیسی بدلیل نقض قوانین بین المللی این پیام را برای قدرتهای بین المللی داشت که جمهوری اسلامی توازن را در حوزه منافع ملی مراعات و هرحرکتی علیه منافع ملی با اقدام متوازنی پاسخ داده خواهد شد.

محسن هاشمی در آیین بهره‌برداری از بوستان پدر اظهار کرد: حرکت نیروهای مسلح در توقیف نفت‌کش انگلیسی بدلیل نقض قوانین بین المللی این پیام را برای قدرتهای بین المللی داشت که جمهوری اسلامی توازن را در حوزه منافع ملی مراعات می‌کند و هر حرکتی علیه منافع ملی ایران با اقدام متوازنی پاسخ داده خواهد شد.

هاشمی، تکمیل پروژه‌های محلی را فرصتی برای بهبود رضایت شهروندان از عملکرد مدیریت شهری دانسته وافزود: با توجه به درپیش بودن انتخابات شورایاری‌ها در جمعه آینده، اعلام می‌کنیم که سیاست محله محوری یکی از راهبردهای مدیریت شهری در جهت کاهش مشکلات و افزایش رضایتمندی شهروندان است و شورای محله می‌تواند نقش موثری در تشخیص مسایل و تعریف پروژه‌های محلی برای بهبود رضایت شهروندان داشته باشد.

به گزارش تسنیم،رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: شهرداران نواحی و مناطق، توجه ویژه‌ای به پروژه‌های محلی داشته باشند چرا که این پروژه‌ها معمولاً در زمان کوتاهتری به نتیجه می‌رسد و مدیران شهری می‌توانند نتیجه تلاشهای خود را در دوران مسئولیت خود مشاهده کنند.

وی در رابطه با وقایع اخیر در حوزه سیاست خارجی گفت: ما شاهد پویایی وهم افزایی مناسبی در حوزه سیاست خارجی میان دستگاه دیپلماسی و نیروهای مسلح هستیم که نماد توازن در حوزه منافع ملی است.

هاشمی توقیف نفت‌کش انگلیسی همزمان با تحرکات موثر وزیر خارجه را در این راستا دانست و افزود: زمانی که استدلالهای حقوقی و منطقی جمهوری اسلامی درمورد غیرقانونی بودن راهزنی دریایی دولت انگلیس از سوی این کشور شنیده نمی شود، گوشهای آنان ناگزیر شنونده زبان نیروهای مسلح و توقیف متقابل نفت کش انگلیسی خواهد بود.

رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ایران همواره نشان داده است که مهمترین طالب صلح و امنیت در منطقه است اما این امنیت نباید استثنا داشته باشد، بلکه امنیت برای همه و صلح یکپارچه از سوی جمهوری اسلامی پذیرفته است و حوادث اخیر نیز این پیام روشن را به دنیا مخابره کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.