پرش به محتوای اصلی

محسن هاشمی: جهش اقتصادی، انتظار مردم از دولت دوم روحانی است

کد خبر 16005
35

محسن هاشمی رفسنجانی، جهش اقتصادی را انتظار مردم از دولت دوم دکتر حسن روحانی دانست و گفت: مردم دوباره به دولت تدبیر و امید فرصت می‌دهند تا کشور را با توسعه به امنیت اقتصادی پایدار برسانند.

به گزارش جماران محسن هاشمی رفسنجانی، شب گذشته ـ شنبه شب ـ با حضور در مسجد جامع سمنگان با مردم منطقه و نمازگزاران دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی ماه شعبان را به خاطر میلاد چند تن از بزرگان دین اسلام، ماه عید شیعیان خواند و گفت: امام حسین(ع)، ابوالفضل عباس(ع)، امام سجاد(ع) و سرانجام امام زمان(ع) در این ماه عزیز به جهان هدیه شدند.

محسن هاشمی غیبت امام عصر(عج) را، راز آفریدگار برای اصلاح آخرالزمان دانست و گفت: نکته اینجاست که پیروان همه ادیان الهی به منجی و مصلح بشریت اعتقاد دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات 29 اردیبهشت اشاره کرد و ادامه داد: عدم حضور حماسی مردم در انتخابات، دشمنان را جسور ، خناسان را به القای اختلاف و عدم میل مردم به نظام تحریک می‌کند، حال آنکه مردم ایران هر دو سال در انتخابات شرکت می‌کنند.

هاشمی، تحریم را جنگ اقتصادی تدریجی توصیف کرد و گفت: این تهدید و حربه دشمن در سال 93 توسط مردم و با انتخاب دکتر روحانی تبدیل به فرصتی شد که نمونه آن استقلال کشور در گندم است.

وی، جهش اقتصادی را انتظار مردم از دوره دوم دولت دکتر حسن روحانی خواند و افزود: مردم دوباره به دولت تدبیر و امید فرصت می‌دهند تا کشور را با توسعه به امنیت اقتصادی پایدار برسانند.

هاشمی درخصوص انتخابات شورای شهر تهران گفت: در شهر هشت میلیونی، مسائل مهم فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی وجود دارد که اداره درست آن با شورای شهر کارآمد مقدور خواهد بود.

وی توجه به فرهنگ را برای مردم تهران با توجه به هویت مردم ایران، مهم خواند و گفت: فرهنگ علاوه بر رفتار و گفتار شهروندان، به فضای عمومی شهر هم مربوط می‌شود. فضای سبز و شادابی درختان، نشان از فرهنگ توجه به طبیعت در شهر است.

محسن هاشمی، شفافیت عملکرد مدیران اجرایی را ضرورت نظارت اعضای شورای شهر و آگاهی مردم از وضعیت مالی و اداری مسئولان دانست و اظهار کرد: اگر شهرداری به اصطلاح روشن و شیشه‌ای باشد، کسی جرأت فساد نخواهد داشت.

وی با برشمردن آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران گفت: راه حل این مشکل فعالیت نهادهای مردمی و مساجد است.

فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، استفاده درست از اوقات فراغت را حق زن و مرد و دختر و پسر تهران دانست و گفت: باید فضای شهر و امکانات آن در این مسیر باشد.

در پایان این جلسه، پرسش و پاسخ برگزار شد و مهندس هاشمی به سؤالات حاضران پاسخ داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.