پرش به محتوای اصلی

محدودیت‌های ترافیکی یکشنبه در تهران / این خیابان‌ها بسته می‌شوند

کد خبر 1225984
محدودیت‌های ترافیکی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در معابر مرکزی پایتخت به مناسبت برگزاری مراسم جشن خبر داد و جزئیات کامل مسیرهای بسته و جایگزین را اعلام کرد.

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور با اعلام اینکه مراسم از ساعت ۱۶ روز یکشنبه ۸ شهریور آغاز می‌شود، گفت که این محدودیت‌ها با هدف انتظام‌بخشی به عبور و مرور و برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم با حضور شهروندان اجرا خواهد شد.

مکان اصلی برگزاری مراسم، معابر عمود بر خیابان کریمخان از خیابان قائم‌مقام فراهانی تا خیابان ولیعصر (عج) و خیابان ولیعصر از خیابان زرتشت تا یک تقاطع مانده به خیابان کریمخان است.

محدودیت‌های ترافیکی در دو مرحله

مرحله اول: محدودیت‌ها از سمت شمال تمام معابر عمود بر خیابان کریمخان از خیابان قائم‌مقام تا خیابان ولیعصر (عج)، از سمت جنوب تمام معابر عمود بر خیابان کریمخان از خیابان ولیعصر تا خیابان قائم‌مقام، از سمت شرق خیابان مفتح و از سمت غرب خیابان فلسطین اعمال خواهد شد.

مرحله دوم: محدودیت‌ها از سمت شمال خیابان شهید مطهری و خیابان فاطمی، از سمت جنوب خیابان انقلاب اسلامی، از غرب خیابان حجاب و وصال و از سمت شرق خیابان مفتح خواهد بود.

توقف خودروها در مسیرهای زیر ممنوع است:

طول خیابان کریمخان از قائم‌مقام فراهانی تا میدان ولیعصر (عج)

طول خیابان ولیعصر (عج) از خیابان طالقانی تا تقاطع زرتشت

طول بلوار کشاورز از میدان ولیعصر (عج) تا تقاطع فلسطین

مسیرهای جایگزین پیشنهادی

مسیرهای شمالی-جنوبی:

خیابان مفتح (مسیر شمال به جنوب)

خیابان شهید قرنی (مسیر جنوب به شمال)

خیابان حجاب، وصال شیرازی و فلسطین (هر دو مسیر)

مسیرهای شرقی-غربی:

خیابان فاطمی به شرق

خیابان ولیعصر (عج) به شمال

خیابان مطهری به شرق

خیابان زرتشت و خیابان شهید طالقانی به شرق

خیابان انقلاب اسلامی (هر دو مسیر)

توصیه‌های ترافیکی پلیس

سردار موسوی‌پور با اشاره به پیش‌بینی افزایش حجم تردد در محدوده برگزاری مراسم، از شهروندان خواست با برنامه‌ریزی مناسب برای سفرهای درون‌شهری و تا حد امکان استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی را در اولویت قرار دهند. مترو، اتوبوس و تاکسی گزینه‌های مناسب‌تری برای دسترسی به محل مراسم هستند.

برای رفاه حال شهروندان شرکت‌کننده در مراسم، محل توقف و چینش خودروهای شخصی در خیابان‌های فاطمی، مطهری، مفتح و کلیه معابر اصلی و فرعی خارج از محدوده توقف ممنوع پیش‌بینی شده است.

پلیس راهور تأکید کرد که ورود موتورسیکلت‌ها به محل برگزاری مراسم ممنوع است و موتورسیکلت‌سواران باید وسیله نقلیه خود را در نزدیک‌ترین مسیر قبل از ورود به محدودیت‌ها پارک کنند.

به گزارش ایرنا، همچنین استفاده از کلاه ایمنی استاندارد برای راننده و ترک‌نشین موتورسیکلت الزامی است و می‌تواند تا حد زیادی از شدت آسیب‌های جانی در هنگام وقوع تصادفات بکاهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.