پرش به محتوای اصلی

مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام برگزار شد

کد خبر 472303
78

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با حضور اعضا و ریاست احمدی برگزار شد.

مجمع عمومی عادی سالیانه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام از ساعت 14 امروز پس از پخش آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. این جلسه به ریاست عبدالحمید احمدی معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان و با حضور ناصر پورعلی فرد رئیس فدراسیون و سایر اعضاء مجمع برگزار شد و شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته به عناون نماینده کمیته و محمدشروین اسبقیان رئیس دفتر امور مشترک فدراسیون ها نیز در این نشست حضور داشتند.

این نشست به منظور بررسی عملکرد فدراسیون در سال گذشته و تصویب برنامه‌های سال جاری انجام شد که ضمن ارائه به مجمع مورد تأیید قرار گرفت.

اعضای مجمع پس از ارائه نقطه نظرات خود در خصوص برنامه‌های توسعه‌ای این رشته، راهکارها و پیشنهاداتی را مطرح کردند.
همچنین خزانه‌دار و بازرس فدراسیون گزارش خود را در حضور اعضاء مجمع ارائه کردند. در قسمتی که حسابرس به ارائه گزارش پرداخت، احمدی معاون وزارت ورزش از آن ایراد گرفت و خواستار شاف سازی بیشتر شد و عنوان کرد در مجمع بعدی این مشکل برطرف شود.

در این مجمع گزارش مالی سال 96 بررسی شد و قرار شد عملکرد مالی سال 97 نیز بزودی مورد بررسی قرار گرفته و گزارش شود.

احمدی معاون ورزش‌های همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: رشته بدنسازی و پرورش اندام مخاطبان زیادی دارد بخصوص نوجوانان و جوانان که نیاز دارد نظارتها، حساسیت‌ها و دقت‌های لازم اعمال شود.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: باید اعتماد مردم را پاس بداریم و پاسخ شایسته‌ای به آن بدهیم و باید نظارت و حساسیت‌های لازم رعایت شود. باشگاهای ورزشی به‌عنوان کانونهای اصلی این رشته باید محطیهایی پاک و سالن باشند و فعالیت آنها مورد ارزیابی و نظارت قرار بگیرد و شرایط در باشگاهها به گونه ای نباشد به‌جای اینکه عامل سلامت باشد، تهدید سلامت باشد. سودجویانی در این رشته هستند که با مواد نیروزا و مکمل های غیرمجاز به دنبال تهدید و آسیب‌زدن به فضای این رشته هستند. اجازه فعالیت به باشگاه‌های بدون مجوز داده نشود و آنهایی که مجوز هم دارند مورد رصد و ارزیابی دقیق برای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت جامعه قرار گیرند. در بحث مکمل‌ها باید آموزش‌های دقیق انجام شود تا از آسیب و مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

وی افزود: ظرف یک ماه آینده نقایص گزارشهای مالی تکمیل و برطرف شود تا در صورت جلسه ملاک عمل قرار گیرد. همچنین دلایل غیبت برخی استان‌ها بررسی و تذکر لازم داده شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.