پرش به محتوای اصلی

مجری‌های خاطره‌ساز کودک به تلویزیون می‌آیند

کد خبر 119173
67

برنامه عصر خانواده به مناسبت روز کودک، یکشنبه ۱۶ مهرماه میزبان مجریان پیشکسوتی چون الهه رضایی، مینا هاشمی و شیده معاونی خواهد بود که با اجرای گیتی خامنه پخش می‌شود.

به گزارش ایسنا، این برنامه با موضوع ویژگی‌های کودک امروز و تفاوت آن با کودک دیروز و با حضور حامد ماه زاد (روانشناس) روانه آنتن می‌شود.
همچنین سیدامین حسینی با موضوع بازی خلاق نیز در یکی دیگر از بخش های کارشناسی برنامه حضور خواهد داشت و در این رابطه نکاتی را به خانواده ها ارائه می کند.
در بخش آشپزی با کودکان هم حامد توسلی به آموزش های مربوطه می پردازد.
برنامه «عصر خانواده» با رویکرد بهبود و اصلاح سبک زندگی به صورت تخصصی به موضوعات خانواده محور پرداخته و لذت حضور در کانون خانواده و ارائه راهکارها و ایده‌های مناسب را برای طرح الگوی خانواده مطلوب ایرانی ـ اسلامی در دستور کار دارد.
این برنامه کاری است از گروه خانواده به تهیه‌کنندگی علی اکبر کریمی که از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷:۴۰ در جدول پخش برنامه‌های شبکه دو سیما قرار دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.