پرش به محتوای اصلی

مجازات ورود غیرمجاز به عراق ۳ سال حبس است

کد خبر 606011
34

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری با اشاره به اینکه حدود ۴٠٠ ایرانی از سال گذشته دوران محکومیت خود را در زندان‌های عراق می گذرانند به هموطنان و زائرانی که قصد عزیمت به عراق دارند هشدار داد از ورود غیر مجاز به این کشور خودداری کنند که در این صورت سه سال حبس در انتظار آنها است.

محمود عباسی روز دوشنبه افزود: خوشبختانه مقامات دو کشور زمینه عزیمت بدون روادید به عتبات عالیات را برای عزاداران حسینی فراهم کرده‌اند و زائران با درج مهر خروج در مرزهای مشترک می‌توانند به عتبات عالیات عزیمت کنند.

وی ادامه داد: از هموطنان عزیز انتظار داریم به قوانین و مقررات کشور عراق احترام بگذارند و از ورود غیر مجاز به این کشور خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: همراه داشتن مواد مخدر و داروهای روانگردان جرم است و قابل تعقیب کیفری و مجازات‌های سنگینی در انتظار مرتکبان است.

به گزارش ایرنا؛معاون وزیر دادگستری اضافه کرد: هرچند ایران با کشور عراق موافقت‌نامه انتقال محکومان و استرداد مجرمان دارد اما هموطنان توجه داشته باشند که تشکیل پرونده و رسیدگی‌های قضایی طولانی است و محکومان باید بخشی از محکومیت خود را در آن کشور گذرانیده باشند تا بتوانند در فهرست انتقال قرار گیرند.

عباسی تاکید کرد: هموطنان مراقب باشند با نقض قوانین و مقررات عراق موجب گرفتاری خود و خانواده هایشان نشوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.