پرش به محتوای اصلی

مجازات اعدام برای شکارچیان کنیایی

کد خبر 282104
28

شکارچیان حیات وحش در کنیا به اعدام محکوم می‌شوند.

به گزارش ایسنا، وزارت حیات وحش و گردشگری کنیا اعلام کرد: شکارچیان غیرقانونی به اعدام محکوم می‌شوند و این برنامه‌های سخت بزودی به قانون تبدیل خواهد شد.

طبق اعلام وزارت حیات وحش و گردشگری کنیا قوانین بازدارنده موجود برای مقابله با کشتار حیوانات ناکافی هستند. به همین دلیل جهت حفظ جمعیت حیات وحش در این کشور با تصویب این قانون شکارچیان به مجازات اعدام محکوم می‌شوند.

کنیا زیستگاه انواع گسترده‌ای از گونه‌های جانوریِ ارزشمند در پارک‌های ملی و مناطق حفاظت شده است که از آن جمله می‌توان به شیر، کرگدن سیاه، شترمرغ، اسب آبی، زرافه و گورخر اشاره کرد.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، سال گذشته در کنیا ۶۹ راس فیل از مجموع جمعیت ۳۴ هزار فیل و ۹ کرگدن از جمعیت کمتر از ۱۰۰۰ کرگدن تلف شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.