پرش به محتوای اصلی

مبادلات بانکی ایران و چین هنوز در پیچ و خم مذاکرات

کد خبر 442730
5

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین از سفر سفیر ایران به چین برای رفع مشکلات مبادلات بانکی میان دو کشور خبر داد.

اسداله عسگراولادی ، با اشاره به اینکه با تعاملات صورت گرفته قرار بود مبادلات بانکی فعالان اقتصادی کشور با طرف چینی آغاز شود، اظهار داشت: متأسفانه هنوز این موضوع وارد فاز اجرایی نشده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین افزود:اخیراً سفیر ایران برای رفع مشکلات بانکی با طرف چینی عازم این کشور شده که امیدوارم طی روزهای آینده خبرهای خوبی در مورد نتایج مثبت مذاکرات منتشر شود.

به گزارش تسنیم، عسگراولادی پیش از این به خبرنگار تسنیم گفته بود: از دوم دسامبر (11 آذرماه) یک بانک چینی تبادلات بانکی خود را با طرف ایرانی آغاز خواهد کرد.

رئیس اتاق‌های بازرگانی ایران و چین با اعلام اینکه هفته آینده فروش نفت به چین آغاز خواهد شد و پول آن ظرف یک ماه آینده برگشت پیدا خواهد کرد، افزود: طرف چینی قرار است یک ماه آینده دومین بانک خود را برای تبالادت بانکی با طرف ایرانی معرفی کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.