پرش به محتوای اصلی

مایکروسافت گوشی با نمایشگر تاشو می سازد

کد خبر 290770
14

در یک سال اخیر رقابت شرکت های فناوری برای تولید گوشی هایی با نمایشگرهای تاشو بالا گرفته و برخی منابع مطلع می گویند مایکروسافت هم در این زمینه برنامه های خاصی دارد.

به گزارش بازتاب به نقل از فون ارنا، مایکروسافت در حال طراحی نسخه ای خاص از ویندوز ۱۰ به نام Andromeda OS است که به طور ویژه برای استفاده همراه با گوشی تاشدنی این شرکت به کار گرفته می شود.

این گوشی خاص از سری سرفیس دارای نمایشگر بزرگی است که در حالت عادی در قالب یک تبلت قابل استفاده است، اما با تا زده شدن به شکل یک گوشی هوشمند به کار گرفته می شود.

اولین بار تعدادی برنامه نویس با بررسی کدهای به روزرسانی ویندوز ۱۰ از برنامه ریزی مایکروسافت برای عرضه سیستم عامل Andromeda مطلع شدند.

سیستم عامل یادشده از هر دو معماری سخت افزاری و پردازنده های ARM و X۸۶ پشتیبانی می کند، هر چند گفته می شود گوشی تاشوی سرفیس مجهز به تراشه های ARM خواهد بود. کاربر می تواند مطالبی را بر روی این نمایشگر لمسی دوتکه بنویسد و از امکانات لمسی آن به طور کامل استفاده کند. مایکروسافت اخبار منتشر شده در این زمینه را رد یا تایید نکرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.