پرش به محتوای اصلی

ماکرون: خواهان رفع اختلافات رم و پاریس هستیم

کد خبر 500955
ماکرون

رئیس جمهوری فرانسه در گفتگویی بر لزوم رفع اختلافات اخیر میان پاریس و رم تاکید و گفت اروپا بدون ایتالیا نمی تواند پیش رود.

به گزارش بازتاب به نقل از روزنامه دی پرسه، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه در گفتگو با شبکه تلویزیونی Rai ۱ ایتالیا با اشاره به پاره‌ای اختلافات که به تازگی میان پاریس-رم روی داده، اظهار داشت: از نظر من اختلافات پیش پا افتاده اخیر میان دو کشور بیشتر شبیه یک سو تفاهم است.

رئیس جمهوری فرانسه ضمن دعوت از «سرجیو ماتارلا» همتای ایتالیایی خود برای سفر به پاریس گفت: باید از اختلافات جاری عبور کرد. عامل اصلی این اختلافات مهاجرت و مسائل حاشیه‌ای مربوط به آن است.

ماکرون با بیان اینکه اروپا بدون ایتالیا نمی‌تواند پیش رود، خاطر نشان کرد: فرانسه علاوه بر تداوم و تعمیق مناسبات خود با ایتالیا بر نقش آفرینی این کشور در صحنه اروپا نیز تاکید دارد.

گفتنی است دیدار کاندیدای معترضان فرانسوی در اعتراضات اخیر با معاون نخست وزیر ایتالیا سبب شد تا دستگاه دیپلماسی فرانسه سفیر خود در رم را فراخوانده و مراتب اعتراض خود را به دولت ایتالیا اعلام کند.

وزارت خارجه فرانسه از این دیدار به عنوان اقدامی تحریک کننده در شرایط کنونی این کشور نام برده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.