پرش به محتوای اصلی

ماساژ بدن مشتریان با آتش!

کد خبر 610515

جوان ماساژور مصری از آتش برای ماساژ مشتریانش استفاده می کند و معتقد است که این کار برای تسکین دردهای عضلانی مؤثر است.

به گزارش بازتاب به نقل از فرارو، یک ماساژور مصری برای تسکین دردهای عضلانی مراجعان به سالن خود در استان غربیه، از آتش استفاده می‌کند.

عبدالرحیم سعید 35 ساله از یک روش قدیمی مربوط به دوره فراعنه مصر استفاده می‌کند که به حوله آتشین معروف است. این روش با یک ماساژ معمولی با استفاده از روغن و بابونه شروع می‌شود تا باعث گردش خون و کاهش برخی دردها در مناطق آسیب دیده بدن شود.

سپس نوبت گرما می‌رسد. مشتری به پشت، روی تخت مخصوص می‌خوابد و سعید چندین لایه حوله و مواد عایق را پشت او قرار می‌دهد. سپس روی حوله الکل می‌ریزد و آن را آتش می‌زند.

حدود یک دقیقه حوله در آتش، پشت مشتری می‌سوزد و قبل از شعله‌ور شدن آن، سعید با یک حوله مرطوب دیگر آن را خاموش می‌کند.

سعید می‌گوید که به این، ماساژ آتشین می‌گویند که رطوبت را از بدن جذب می‌کند.

وی می‌گوید این روش را روی افرادی که فشار خون بالا دارند یا دچار نارسایی کلیه یا هموفیلی هستند امتحان نمی‌کند.

سعید می‌گوید این روش را تحت نظر یک متخصص روش حوله آتشین در مراکش یاد گرفته است و چندین گواهینامه ماساژ از موسسه‌های مختلف در مصر دارد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.