پرش به محتوای اصلی

ماجرای فروش شیرخشک در کنار خیابان

کد خبر 327073
10

سمیره صباح معاون اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ، در خصوص نحوه نظارت بر توزیع شیرهای خشک موردنیاز کودکان توضیح داد: از ابتدای سال جاری مسئولیت نظارت بر شیرهای خشک معمولی، یارانه‌ای و رگولار به اداره غذای سازمان غذا و دارو تحویل داده شده است.

وی افزود: در حال حاضر پایش شیرهای رژیمی و متابولیک محصول بیماران خاص در اداره مکمل‌های سازمان غذا و دارو در حال انجام بوده و تاکنون گزارشی در خصوص کمبود این شیرهای خشک به دست ما نرسیده است.

صباح ادامه داد: اگر کمبودی در این زمینه وجود داشته باشد مربوط به مشکلات توزیع این مواد غذایی است.

این کارشناس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دولت ارز کافی را برای تهیه شیر خشک مورد نیاز بیماران اختصاص داده است، گفت: متأسفانه در برخی از مواقع هماهنگی کافی برای توزیع آنها انجام نمی‌شود و گزارش‌هایی مبنی بر اینکه تاریخ انقضای برخی از این شیرها در حال پایان یافتن است به دست ما رسیده است.

معاون اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که شیرهای خشک مربوط به بیماران خاص در مراکز بهداشتی مشخصی توزیع می‌شوند و همچنین پرونده تمام این بیماران موجود بوده و به تعداد نیاز آنها واردات شیر خشک صورت می‌گیرد.

به گزارش فارس:صباح در پاسخ به پرسشی در خصوص فروش برخی از این شیرهای خشک در سوپرمارکت‌ها ومحل‌هایی به غیر از داروخانه‌ها توضیح داد: توضیح شیر خشک و غذای کودک باید در داروخانه‌ها صورت گیرد و فروش این ماده غذایی در سوپرمارکت و کنار خیابان ممنوع است و معمولاً شیرهای خشکی که در مراکزی به غیر از داروخانه‌ها به فروش می‌رسند به صورت قاچاق وارد کشور شده که در صورتی که مردم این موارد را به سازمان غذا و دارو گزارش دهند بازرسان به جمع‌آوری آنها خواهند پرداخت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.