پرش به محتوای اصلی

ماجرای تجاوز سه مرد به یک زن/ 299ضربه شلاق و 2سال تبعید مجازات عاملین

کد خبر 116836

سال ٩٥ دختر جوانی با ظاهری آشفته به اداره پلیس مراجعه و از سه مرد که او را مورد آزار و اذیت قرار داده بودند شکایت کرد

این دختر جوان به پلیس گفت: جلوی خانه‌مان بودم که پسر جوانی با موتور به طرفم آمد و با تهدید از من خواست ترک موتورش بنشینم. بعد از چند دقیقه او جلوی خانه‌ای نگه‌ داشت و به‌زور من را به خانه برد. هنگامی که به طبقه بالای خانه رفتیم دو مرد دیگر در خانه نشسته بودند. آنها با دیدن من به طرفم آمدند و التماس‌شان کردم با من کاری نداشته باشند اما آن سه مرد من را مورد آزار و اذیت قرار دادند. پس از اینکه آزار و اذیت مرد‌ها تمام شد من را رها کردند و با تهدید از من خواستند به کسی حرفی نزنم. حالا من از آنها شکایت دارم. با اعلام این شکایت کارآگاهان تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند و طبق اطلاعاتی که این دختر جوان در اختیار آنها قرار داده بود خانه را شناسایی و یکی از متهمان را که مجید نام داشت بازداشت کردند و مورد بازجویی قرار دادند.

او در بازجویی‌ها به پلیس گفت: در خانه با یکی از دوستانم به نام فرید نشسته بودیم که یکی دیگر از دوستانم به نام کیانوش تماس گرفت و گفت با دختری به نام نرگس به خانه من می‌آید. وقتی آنها آمدند چند دقیقه‌ای با هم بودیم و بعد نرگس به خانه خودش رفت. در ادامه تحقیقات و به دنبال اطلاعاتی که مجید در اختیار پلیس قرار داده بود کارآگاهان کیانوش و فرید را شناسایی و بازداشت کردند. فرید که ابتدا منکر آزار و اذیت این دختر جوان شد در بازجویی‌‌های فنی لب به اعتراف گشود اما کیانوش منکر آزار و اذیت این دختر شد و به پلیس گفت: نرگس با میل خودش سوار موتور شد و به خانه دوستم آمد. هنگامی که به خانه دوستم رفتیم چهار نفری با یکدیگر گپ زدیم و بعد از چند دقیقه نرگس به خانه‌‌شان بازگشت. نمی‌دانم چرا نرگس به جرم آزار و اذیت از ما شکایت کرده‌ است.

در ادامه تحقیقات مجید نیز به جرم خود اعتراف کرد و پرونده در حالی در اختیار شعبه پنجم دادگاه کیفری قرار گرفت که کیانوش همچنان منکر آزار و اذیت این دختر جوان شد، در این جلسه که به صورت غیرعلنی برگزار شد. کیانوش به قضات گفت نرگس را مورد آزار و اذیت قرار نداده است اما دو متهم دیگر با ابراز پشیمانی به جرم خود اعتراف و ادعا کردند کیانوش نیز نرگس را مورد آزار و اذیت قرار داده است.

در پایان قضات وارد شور شدند و با توجه به مدارک موجود در پرونده مجید و فرید را به دلیل رابطه نامشروع به صد ضربه شلاق و کیانوش را به ٩٩ ضربه شلاق و دو سال تبعید محکوم کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.