پرش به محتوای اصلی

لیبرمن: تا زمان تداوم تظاهرات بازگشت مواد سوختی وارد غزه نمی‌شود

کد خبر 391583
42

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که پیشتر ممنوعیت ورود سوخت به غزه را اعلام کرده بود، در سخنانی گفت: تا زمانی که تظاهرات بازگشت ادامه داشته باشد، مواد سوختی وارد غزه نخواهد شد.

به گزارش بازتاب به نقل از فلسطین الیوم، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: تا زمانی که تظاهرات بازگشت ادامه داشته باشد، مواد سوختی وارد غزه نخواهد شد.

بر اساس این گزارش، وی گفت: واردات سوخت به غزه منوط به توقف ارسال بالون های آتش زا و عدم آسیب زدن به اموال منقول و غیر منقول شهروندان اسرائیلی است!

این سخنان در حالی مطرح می شود که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا واردات سوخت به نوارغزه را ممنوع اعلام کرده بود.

پیشتر نیز یکی از مقامات صهیونیست خواستار اعمال مجازات اعدام علیه فلسطینیانی شده بود که به ارسال بالون های آتش زا مبادرت می کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.