پرش به محتوای اصلی

دبیرکل هلال‌احمر تاکید کرد؛

لزوم شناسایی مخاطرات و نهادینه کردن آموزش های عمومی

کد خبر 532001
آموزش های عمومی

دبیر کل جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر وظیفه دارد مخاطرات را شناسایی و آموزش عمومی را نهادینه کند چراکه مردم به عنوان اولین کسانی هستند که در صحنه وارد می‌شوند.

محمودرضا پیروی، در آئین تجلیل از داوطلبان فعال در سیل فروردین ماه که همزمان با اولین روز از هفته هلال احمر در فارس برگزار شد، ضمن تقدیر از تمامی اعضا و داوطلبانی که به نوعی در جریان سیل فروردین ماه شیراز، خوزستان و لرستان حضور فعال داشتند، گفت: مهمان نوازی، فداکاری، اخلاق و آموزش‌های جمعیت هلال احمر فارس در کشور مورد تشویق قرار گرفت.

وی با ابلاغ تقدیر رئیس و اعضای شورای عالی جمعیت هلال احمر از امدادگران، جوانان، داوطلبان و کارکنان جمعیت فارس، گفت: در سیل اخیر و با توجه به وسعت و گستردگی آن در سطح کشور اعضای جمعیت هلال احمر توانستند با مجاهدت در مال و جان خود تلفات را به حداقل برسانند.

پیروی گفت: ۲۰ استان در سطح کشور متأثر از سیل و ۵ استان به شدت درگیر شده بودند، با توجه به گستردگی حادثه‌ای که در فروردین ماه در کشورمان رخ داد و در مقایسه با حوادث همنوعی که در سطح دنیا اتفاق می‌افتد، ایران توانست تلفات جانی و مالی کمتری را متحمل شود.

به گزارش مهر، دبیرکل جمعیت هلال احمر، بر نگاه عمیق‌تر نسبت به حوادث تاکید کرد و افزود: هلال احمر وظیفه دارد مخاطرات را شناسایی و آموزش عمومی را نهادینه کند چراکه مردم به عنوان اولین کسانی هستند که در صحنه وارد می‌شوند.

پیروی در پایان بر شناسایی نقاط بحرانی و توزیع جمعیت در نقاط مختلف شهر و بخش و همچنین سازماندهی اصناف مختلف به عنوان نیروهای داوطلب برای کاهش تلفات، تاکید کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.